Ha a telefonomon egyszerre wifi és mobilinternet is be van kapcsolva, és úgy netezek, akkor ténylegesen melyiket használja?
Figyelt kérdés
Tehát ilyenkor terheli a telefonszámlámat az adatforgalom?2017. júl. 30. 21:33
1/10 anonim válasza:
Szia!
Ha van WiFi ott ahol vagy akkor a wifit használja, de amint kilépsz a wifi hatósugarából átvált mobilinternetre.
Remélem segítettem :D
2/10 anonim válasza:
Ilyenkor automatikusan a wifi-t. A mobilnet olyankor nem megy, ha kijössz a wifi hatóköréböl, akkor fogja a 4g-t a teló.
3/10 anonim válasza:
Egyessel egyszerre, és szinte szó szerint ugyanazt mondtuk. :D
4/10 anonim válasza:
Ha nincs wifi amire tudna csatlakozni akkor igen. Ha van wifid, és megy a net is, akkor szerintem wifit használod...viszont Be lehet állítani az automatikus váltást. Amint a telefon tud csatlakozni wifire akkor a mobilnetről átvált arra, és így fordítva, amint nincs wifi mobilnetre kapcsol..
5/10 anonim válasza:
na mire leírtam és oda jutottam hogy elküldjem, leírták előttem páran xd
6/10 anonim válasza:
Szia!
Ilyenkor, mint előttem írják, a wi-fit használja az okostelefon. Nálam, automatikusan wifire csatlakozik (ahol korábban is), még a wifi opciót sem kell bekapcsolnom.
7/10 anonim válasza:
"wifi és mobilinternet is be van kapcsolva"
Attól függ hogy éppen van-e wifi vagy mobilnet fedettség.
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!! (Én zöldet adtam az összes válaszra)
Igen tehát úgy értettem, hogy egyszerre van működőképes wifi és mobilnet lehetőség is, teljesen egyenlően, és mindkettő bekapcsolva, és hogy ilyenkor melyiket preferálja a telefon.
2017. júl. 30. 23:34
9/10 anonim válasza:
Alapértelmezetten a WIFI az elsődleges.
10/10 anonim válasza:
WIFI-t, de pl nekem van turbo letöltés lehetőségem, hogy egyszerre használja a 2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!