Mi lehet a baja a telómnak?
Figyelt kérdés
Nokia 5310-es telefonom van. Az egyik nap még minden rendben van vele, a másik nap lemerül, rárakom a töltőre nem reagál, majd később be tudom kapcsolni amikor kivettem és utánna vissza raktam az aksiját, de képet egyáltalán nem mutat, csak a gombok világítanak. Kb 2,5 éves a telefonom. Aksi hibás lehet? és ha az akkor mennyiért tudok venni?2010. máj. 23. 08:50
1/2 anonim válasza:
Nekem is 5310-esem volt, egy évis bírta..kb ezek a "tünetek" voltak. Elvittük "megszereltetni", csináltak vele valamit, de már amúgy is elég kiélt állapotban volt, szal inkább vettünk egy új telót. Hogy mi baja, arra nem tudok válaszolni, bocsi. =/
2/2 A kérdező kommentje:
nem baj azért köszi a választ :D akkor valszeg én is veszek egy újat.
2010. máj. 23. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!