Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti melyiket vennétek?

Ti melyiket vennétek?

Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt állok,mielőtt valaki ajánlana valami mást,csak ez a három tetszik,amelyeket lejjebb megemlítek,szóval a kérdés az,hogy ezek közül amiket leírok melyik érné meg a legjobban,még annyit megemlítenék,hogy mind a három telefon ugyan annyiba kerül(45 ezer forint),és,ha ez számít valamit most iphone 4-em van,és e helyett szeretnék venni egy komolyabbat.Amiket Néztem:Samsung galaxy note 3 32gb,samsung galaxy s5 16gb,illetve samsung galaxy a5 2016.A válaszokat köszönöm.

2017. júl. 29. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kettes vagyok: alaplap hiba, mindegyiknél necces, mint írtam, ez benne van a pakliban, hogy másnál is ki tudsz fogni egyet.

Fura. Én több mint egy éve vettem Xiaomi mobilt és alaplap hibával nem is találkoztam. Ha volt is problémám, tudtak segíteni vele. Igaz, máshonnan vettem a készüléket.

Ha nem a Hardveraprós oldalról (ha már gond volt vele), akkor máshonnan érdemes beszerezni.

2017. júl. 30. 06:21
 12/15 Alex Fly ***** válasza:

A három közül személy szerint a Note-ot venném.

Egyébként ennyiért Samsungot soha.

Ha a Xiaomi kilőve, akkor egy LG G4.

2017. júl. 30. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Inkább LG G5, kamerában nagyon szuper, bivalyerős hardver, és bár kicsi ugyan az akksija, de cserélhető, ami manapság sajnos már ritka + az akksi kapacitását meg tudod növelni a direkt hozzá készült LG Cam Plus teleppel!
2017. júl. 30. 18:55
 14/15 Alex Fly ***** válasza:

@13: ha tudsz a kérdező által meghatározott 45000 forintos áron G5-öt, akkor szólj, mert veszek még párat a meglevő mellé.

Ilyen összegért korrekt állapotú G4-hez lehet jutni, az újabbak még jóval magasabb áron vannak.

2017. júl. 30. 22:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Upsz! Bocsánat! Az összeg valahogy elkerülte a figyelmemet! :D
2017. júl. 31. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!