Vélemények a Xiaomi telefonokról 70-90 ezres árkategóriában?
Figyelt kérdés
Ebben az árkategóriában megéri ilyet venni? Nem nagyon ismerem még, de ahogy így elsőre szemügyre vettem nekem eléggé tetszik. Akinek van ilyen telefonja esetleg tapasztalatok? Ha megéri, akkor tudnátok ajánlani, hogy melyik modellt vegyem meg?2017. júl. 29. 17:27
1/4 ThodEE GoD válasza:
Redmi note 3 pro van nekem, kellemesen gyors
Redmi note 4 van öcsémnek szintén a 3Gb rammal, ugyan olyannak tűnik a sebessége nincs komolyabb különbség érzésre, látom van belőle 4Gb verzió is.
Mindenesetre jó választás ezek a telók :)
2/4 anonim válasza:
Nekem 64/4 gb-s redmi note 4-em van, szerintem elég jó - gyors, az akku sokáig bírja, eddig semmi problémám nincs vele. 65-70 ezer körül már lehet kapni.
3/4 anonim válasza:
Redmi Note 4-em van
és imádom
őszintém, most jelenleg ennél jobb telefont nem találhattam volna ilyen kategóriába :)
mindent tud, amit a túlárazott telefonok is
szóval egy szó mint száz, nagy Xiaomi fan vagyok, meg a családom is, és rossz tapasztalat nincs, csak jó :)
amugy a Xiaomi egyre jobban jön fel az élre, és népszerűbb lesz :)
24L
4/4 A kérdező kommentje:
Végül nekem is xiaomi redmi note 4x em lett, (amit amugy ugy tudtam meg egy oldalról ahonnan rendeltem hozzá tokot, hogy felhívtak, és kiderült hohy xem van, de ezt sehol nem jelölték, ami mont kiderült a note 4 globális verziója és van rajta 7.0 android.) hétfőn vettem meg, és imádom, mintha nekem tervezték volna😍 de egy gondom még volna, nem tudod esetleg kedves utolsó, hogy a sim kártyát hogy tudom aktiválni? Mert azt irja ilyen esetben hohy a xiaomi küld nekem smst de nem történik semmi. Meg hogy hogyan tudom a névjegyeket áttenni a simkártyára? Előre is köszi! ^^ (bocsi a hibákért, gyorsan irtam.)
2017. szept. 9. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!