Milyen telefon létezik aminek nagy a kijelzôje és legalább 13 megapixeles?
Szia!
Kiválogattam az Árukeresőn egy pár okostelefont. Hozzátettem egy pár plusz-t (4 GB RAM, USB-Type C, stb) és ezek jöttek ki - [link]
Ezek már elégségesek?
Amit belinkeltem, ott pont a Mp érték nem volt jól megadva. Nade nem baj, itt van - javítva:
Úgy látom, hogy csak két Sony Xperia XA1 Ultra okostelefon van (az is, csak a belső tárhellyel van különbség, a többi ugyanaz).
# 5: Jogos.
Amúgy is, a képeknél, nem mindig a MPx szám a fontos, hanem a benne levő szenzor, feldolgozás, stb.
# Kérdező: kicsit módosítottam és ezek a telefonok jöttek ki. Nem mindegyik 6, vagy annál nagyobb, viszont ezek is, bőven a Phablet kategóriában vannak:
(nem ár, hanem értékelés alapján vannak sorrendbe állítva).
A Huawei Mate 8 kimaradt, pedig nagyon szuper! 6" kijelző, 16 MP kamera szuper képminőséggel, 4000 mAh akksi, és a hardver többi része is ha nem a legjobb, de akkor is bivalyerős, nagyon megéri az árát, főleg a 64 gigás, mert annak a ramja is nagyobb (4 GB)!
Egyedül videózásban van 2 hibája: az egyik hogy 4K videókat csak lejátszani tud, felvenni nem, a másik, hogy ilyenkor kissé lassan fókuszál, de ha megvan, akkor szépen rögzíti az 1080p videókat 60 fps-ben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!