Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon létezik aminek...

Milyen telefon létezik aminek nagy a kijelzôje és legalább 13 megapixeles?

Figyelt kérdés
2017. júl. 29. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
A mai telefonok kb. 93%-ának minimum 13 megapixeles hátlapi kamerája van, ha arra gondolsz, a kijelző meg relatív, attól függ milyen nagyra gondolsz!
2017. júl. 29. 12:46
 2/8 Trevor. ***** válasza:
100%
Nagyon sok. Milyen kijelző számít nagynak?
2017. júl. 29. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Kiválogattam az Árukeresőn egy pár okostelefont. Hozzátettem egy pár plusz-t (4 GB RAM, USB-Type C, stb) és ezek jöttek ki - [link]

Ezek már elégségesek?

2017. júl. 29. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Amit belinkeltem, ott pont a Mp érték nem volt jól megadva. Nade nem baj, itt van - javítva:

[link]

Úgy látom, hogy csak két Sony Xperia XA1 Ultra okostelefon van (az is, csak a belső tárhellyel van különbség, a többi ugyanaz).

2017. júl. 29. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, viszont manapság a Sony-k szoftveresen borzalmasak, instabil rendszer, és ez még a kamerára is rányomja a bélyegét: hiába az xy megapixel, a részletesség természetesen megvan, de a képminőség botrány, iszonyú pixeles az egész!
2017. júl. 29. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:

# 5: Jogos.

Amúgy is, a képeknél, nem mindig a MPx szám a fontos, hanem a benne levő szenzor, feldolgozás, stb.

# Kérdező: kicsit módosítottam és ezek a telefonok jöttek ki. Nem mindegyik 6, vagy annál nagyobb, viszont ezek is, bőven a Phablet kategóriában vannak:

[link]

(nem ár, hanem értékelés alapján vannak sorrendbe állítva).

2017. júl. 29. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:

A Huawei Mate 8 kimaradt, pedig nagyon szuper! 6" kijelző, 16 MP kamera szuper képminőséggel, 4000 mAh akksi, és a hardver többi része is ha nem a legjobb, de akkor is bivalyerős, nagyon megéri az árát, főleg a 64 gigás, mert annak a ramja is nagyobb (4 GB)!

Egyedül videózásban van 2 hibája: az egyik hogy 4K videókat csak lejátszani tud, felvenni nem, a másik, hogy ilyenkor kissé lassan fókuszál, de ha megvan, akkor szépen rögzíti az 1080p videókat 60 fps-ben!

2017. júl. 29. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szinte már mindegyik tudja ezt az elvárást. Az a ritka amelyiknek kisebb a képernyője vagy kevesebb a mp.
2017. júl. 29. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!