Hogy lehet úgy telefonálni hogy semmilyen háttérzaj ne hallatszódjon bele?
Figyelt kérdés
20 eves vagyok, de anyum még mindig nagyon visszafog. Tudom ciki, de neki tériszonya van+klausztrofóbiája, ezért nem szereti ha aquaparkba járok. Meg ugye ő tart el, én csak magamra költök szóval megértem.
Lényeg, hogy egésznyáron eddig csak tanultam meg itthon ültem. Ma elmegyek haveromhoz, és holnap kimegyünk a hajduszoboszlói strandra. Tudtok tanácsot adni hogyha hív, milyen helyre vonuljak ahol nem lesz háttérzaj? Vagy hogy lehetne csökkenteni a háttérzajt?
2017. júl. 28. 16:27
1/3 anonim válasza:
Headsettel. Annak a mikrofonja jól takarható
2/3 Captain Logic válasza:
Mi köze van a te programodhoz annak, hogy neki milyen betegségei vannak? És miért akarsz vele telefonálni pont akkor, amikor ott vagytok? És mit mondtál neki, hova fogtok menni?
3/3 anonim válasza:
Hát elég szomorú, hogy 20 évesen még hagyod magad, és engedsz a szülői irányításnak, főleg fiúként! 2 éve nagykorú vagy, ilyenkor már bőven önálló akaratodnak kéne lennie, állj a sarkadra, és mondd meg neki punktum! Az nem indok, hogy "ő tart el", attól még nem szólhat bele mindenbe, hiába anyud és hiába ő tart el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!