Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone-on csak emergeny call...

IPhone-on csak emergeny call és SIM Card not supported. Mit lehet csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Hello.

Ma vettem használtan egy iPhoneot, és eredetileg külföldön lett vásárolva kártyafüggetlenül. Sok dolog volt rajta, így gondoltam hogy restorezom az iPhoneom a legújabb verzióra, és miután ezzel megvoltam, kiírta hogy only emergeny call, iTunes-ba pedig azt írta hogy SIM Card not supported. Utólag rájöttem hogy nemkellet volna restorezni...

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Típusa: iPhone 3gs 32gb

Előre is köszi a segítséget.

2010. máj. 22. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább vigyed szervízbe... Ha nem értesz hozzá, miért kell hozzányúlkálni?

[link]

2010. máj. 23. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgylátszik anyád se értett apádhoz, ezért lettél te.
2010. máj. 24. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első csak kedvesen válaszolt.Kérdező,neked meg az alpári paraszt r*tkes c*gány k*rva any*dat
2010. máj. 26. 19:54
 4/4 bp1985 ***** válasza:
Ezé nem kell fost venni drága pénzért. Amihez nem értesz, ahhoz meg ne nyúlj hozzá. Megérdemelted.
2010. máj. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!