Miért nincsen rajta hely?
Figyelt kérdés
8 hónapja kaptam egy telefont, de már nincsen rajta hely. 8GBos kártya van benne, de nem tudok vele mit kezdeni. Igaz, nagyon sok képem van és videóm, de ha törlök 300 képet és tegyük fel 7 percnyi videót, akkor sem lesz kevesebb. Most ilyen letöltési előzményeknél találtam 1.81 GB-nyi felesleges fájlt, és töröltem. Nem lett több helyem, és nem is tudok letölteni egy appot sem. Mit csináljak? Nekem ezek minimum kellenek a telefonomra (képek stb...) ha vennék bele egy nagyobb kártyát, akkor hogy tudom ami ezen van arra rakni? Plusz a telefonom a legtöbb dolgot a telefon memóriájába teszi, és senki nem tudja átállítani. Samsung galaxy J3.2017. júl. 27. 16:26
1/2 kristofmester007 válasza:
Felesleges ilyen olcsón telefont venni, csak a baj van velük. Telepítsd újra, az talán segít, de ha az alap programok nem félnek a telóra váltanod kell. Legközelebb figyelj oda milyen telefont választassz.
2/2 A kérdező kommentje:
Miért lenne szar? Újonnan vettük, és semmi probléma nincsen vele, csak ez.. és nem hiszem h azért mert olyan olcsó lett volna. Tudnál segíteni az újratelepítésben, hogy hogy kell?
2017. júl. 27. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!