Huawei-el milyen tapasztalatitok vannak?
Szia, en rengeteg telefont használtam mar most Huaweiem van es en egy dolgot sem tapasztaltam amit az előttem levo mondott.
(Ha leejted tenyleg lejon a festek de ez mas telefonal is lattam mar)
En javaslom, Huawei p9 egy eve van meg.
Samsungot is javaslom a dragabb arkategoriaju telefonjaik nagyon jok.
Iphoneal nincsenek jo tapasztalataim eddig,(6sem volt) nekem nem tetszett de mondjuk mas meg imadja szoval ez izles kerdese
Nekem 2015 ös gyártású P8 Lite-m van és csak most pár hónapja kezdett gyorsabban merülni, de ezenkívül semmi baja nincs. Tokban van, a kijelző védőfólia még mindig a gyári, szinte annak sincs semmi baja a hajszál karcokon kívül, de egy 2 éves telefonnál ez már bőven belefér. Internetezni jól tudok rajta, telefonhálózatot ott is elég jól talál ahol nehezen van térerő, legalább is én ezt tapasztalom.
Soha nem fagyot még le, pedig néha elégé terhelem. Az tény hogy baromira melegszik de azonkívül semmi baj nincs vele. És tartós is, mert többször ejtettem le, többször érte víz amikor munka közbe szétdurrant egy vízcső és a hidegviz telibe oldalba kapot pont azt a zsebem érte ahol tartottam a telefont, tehát eléggé vizes lett és baja semmi.
Én azt mondom ha Huawei akkor a P szériákat nézegesd inkább, a Mate szériák állítólag nem olyan jók, én úgy hallottam.
Az al márkája a Honor is jó, sokan dicsérik.
Samsung még amit érdemes megfontolni de nekem nem vált be az okostelefonok terén.
Nekem P7 van, 2 és fél éve használom napi szinten elég sokszor, és semmi baja, azóta is tökéletesen működik! Ennyi használat után persze az akksija már nem tökéletes, változó, néha iszonyú gyorsan merül még relatíve elég takarékos módban is (kijelző alacsony fényerőre állítva, wifi és bluetooth kikapcsolva), néha viszont ha nem is a legjobban, de közepesen jól bírja, meglepő ez az ingadozás! :/
Összességében a P7-tel nekem nagyon jó tapasztalatom van, ez az első okostelefonom, de amúgy is nagyon sokan dícsérik a márkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!