Samsung Galaxy S7 Edge tapasztalatok? (Iphone 7? )
Leginkább olyan emberek véleménye érdekelne akiknek ez a telefonja van és nár legalább 1 éves. Észrevehető lassulás, fagyás, kijelző probléma vagy egyéb gondok? Megéri megvásárolni?
A másik jelöltem az Iphone 7 32GB. Az utóbbi telefonról is jöhetnek tapasztalatok!
A legfőbb szempontom hogy több évig használhassam a telefont. Ne csak 1-2 hanem legalább 3-4 évig bírja.
Szia, nekem szeptemberben lesz 1 éves. Eddig semmi gond nem volt vele (lekopogom) nagyon jó kis telefon, szeretem.
Páromnak iphone 7-es van, ő is tökéletesen meg van vele elégedve. De hogy meddig fogják bírni..azt előre nem lehet tudni..:-)
Az iPhone 7 jó, szép, vékony, mindent jól csinál, időtálló, stabil. De kevesebbet kínál.
Nekem S7 Edge van. Szintén gyors, mindent jól csinál, nem laggol stb. Az anyaghasználat az előző válaszoló véleményével ellentétben szerintem nagyon prémium minőségű. A kijelző gyönyörű, nagy aksi, van gyorstöltés, jól működik a Swipe, kamera csúcs, sötétben is. És van sok jópofa funkció, ami megkönnyíti a használatát. Elégedett vagyok vele, ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!