Egy telefonnál mit jelent az, hogy "3D Surround hangzás"?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 17:22
1/8 anonim válasza:
Hogy képes a 3D surround hangzásra.
2/8 anonim válasza:
Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy rátesz még egy kis reverb effektet, és emiatt kicsit keverednek a jobb és bal csatornák is. Én személy szerint nagyon idegesítőnek tartom, főleg azért mert megváltoztatja a zene eredeti panoráma beállítását.
3/8 A kérdező kommentje:
el tudná neked magyarázni valaki kicsit részletesebben??bocs tudom nagyon hülye vagyok:S:D
2010. máj. 22. 17:39
4/8 A kérdező kommentje:
amúgy köszi az eddigi válaszokat:)
2010. máj. 22. 17:39
5/8 anonim válasza:
Próbáld ki vele és nélküle (természetesen fülhallgatóval), hallani fogod a különbséget.
6/8 A kérdező kommentje:
még nincs meg a teló...majd most szeretnék venni egy olyat azért érdekel...:)
2010. máj. 22. 19:57
7/8 anonim válasza:
Ne amiatt vedd meg, nem ettől lesz jobb, vagy rosszabb egy mobil... Marketingfogás az egész, valaki lecsap az ilyen értelmetlen izékre. :D
8/8 A kérdező kommentje:
nem nem ez miatt szándékozom venni...ha ez miatt vennék nem jött volna létre eza kérdés mert akkor tisztába lennék azzal hogy mi is ez...a telefon tetszik úgy ahogy van...csak kíváncsi lennék hogy lényegében mit is takar ez a "plusz".....remélem így érthető:):)
2010. máj. 23. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!