Nokia 3-5-6 mikortól kapható Magyarországon?
Figyelt kérdés
Vodafonál már kapható a 3, itt -ott neten a 6 , de mégis pl tmobile nál vagy egyéb helyen mikor kapható már? 😭2017. júl. 24. 14:58
2/6 anonim válasza:
Én írtam már kétszer a T-mobile-nak, hogy mikor lehet kapni a Nokia 6-ot, először azt írták, hogy még nem tudni, folynak a tárgyalások a gyártóval, másodszorra pedig azt, hogy nincs róla információja, tehát sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, hogy lehet-e majd kapni... Pedig szeptemberben már szeretném megvenni én is.
3/6 anonim válasza:
Lehet kapni. Én még múlt hét előtti hét végén rendeltem a mall.hu-ról egy Nokia 5-öt amit múlthét keddre ki is szállított a futárcég. 60k volt + szállítás. Ezt a választ is a telóról írom :)
4/6 anonim válasza:
Elnézést, tudom nem kapcsolódik a föltett kérdéshez. Én is erre a telefonra vágyom. Mi a véleményed róla?
5/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó kis telefon. Mobilarénás tesztben eléggé lehúzták, mert hardveresen nem olyan erős, de én le nem cserélném xiaomira vagy másra amit ajánlanak. Elképesztő jó kézbe venni, nagyon egyben van a telefon. Ez az a Nokia minőség, ami nekem megéri a felárat. Tok nélkül használom és sehol egy karc rajta. Kijelző is szép, direkt napfényben is jól olvasható. Kamera rendben van. És nagyon szeretem, hogy az ujjlenyomat olvasóval 1 mp alatt feloldom a telót. Egyetlen hátrány h nem túl nagy a tárhely, de az bővíthető. Arra viszont figyelni kell, hogy megfelelő sebességű legyen a microsd, különben a rá telepített appok lassan fognak működni vagy lefagyhatnak.
6/6 anonim válasza:
Azóta beszereztem én is egy Nokia 5-öt.
Sajnos már a szervízben landol. Beszélgetés közben rapszodikusan és akadozva hall engem beszélgetőtárs. Valamint zörög vmi a telefonban...
igazán ,,mázlista ,,vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!