Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért az LG csúcskészülékeiben...

Miért az LG csúcskészülékeiben vannak a legjobb hangcuccok?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy egy ugyanolyan fülest jobban hajt meg (leginkább a mély hangok szempontjából), mint más telefonok vagy tabletek. Ez miért van?

2017. júl. 24. 13:03
1 2
 11/17 Wadmalac ***** válasza:
enkór
2017. júl. 31. 07:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok senki agyára menni, de még a Despacito sincs fent enkóron flac-ba.
2017. júl. 31. 19:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként tesztelted, amit mondtál?
2017. júl. 31. 19:53
 14/17 Alex Fly ***** válasza:
Az nCore-on található lossless flac állományok általában CD-minőségűek. Az általam említett hdmusic oldalon viszont valóban HD zenék vannak (24-32 bit 48+ kbps).
2017. júl. 31. 21:54
 15/17 A kérdező kommentje:

[link]

Nekem erre az oldalra ez jön ki:

"the domain is for sale" +üres képernyő

Szerintem vmit nem jól írtál vagy ez nem az, amire gondolsz.

2017. aug. 1. 00:27
 16/17 Wadmalac ***** válasza:

Na teszteltem az AKG fülest.

Röviden: a xarabb mp3-ak hallgathatatlanok vele, annyira hallani a hibákat. Audio CD és azzal megegyező vagy jobb flac viszont (hosszas equalizer állítgatás után) tényleg iszonyat jól szól vele. Van egy jó kis George Michael akusztikus válogatásom, most először élvezem telefonon hallgatva.

Kíváncsi lennék, mit produkál egy V20-as vagy V30-as LG-n, hogy mit nyújt azzal az agyonreklámozott 4 db DAC-vel.

2017. aug. 1. 07:09
 17/17 Alex Fly ***** válasza:
Az előző mobilom G2 volt. Ha tényleg hallani akarodb mit tud a benne levő DAC, akkor telepítsd a Vipert. Jól beállítva ég és föld a különbség a gyári driverhez képest.
2017. aug. 1. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!