Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja a telefonommal?

Mi baja a telefonommal?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje, észrevettem, a Huawei P9 Lite telefonomnál,(mint pl most is) hogy csak úgy random ha pl írok a billentyűzeten, fogja
2017. júl. 23. 21:36
 1/3 A kérdező kommentje:

hát magától leugrik az a baszott billentyűzet, és most meg írtam, és leugrott, es veletlen mentettem a befejezetlen kérdést... Na szoval nem csak a billentyűzettel van a baj, hanem a videókkal!! Akár YouTubon nezek vidit, akar, a galériában, vagy barhol a telón, fogja magát, es leáll! Van ugy h csak 5 mpenkent, de van h percenként!! Van olyan hogy ezt egyaltalan nem csinálja,de legtöbbször igen! Gondolok mar olyanra, hogy neha atfut a telefonomon egy... Egy vírus szeruseg, es az csinálja ezt.. De a telefonon gyarialg rajta van egy takarító, virusirto egyben, de még egyszer sem talalt virust rajta.. Fogalmam sincs mar h mi lehet vele.. Gondoltam hogy némely játékok csináljak ezt, töröltem is, de semmi.. Talan szerver hiba lenne??

A válaszokat elore Köszönöm!!

2017. júl. 23. 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja és eloszor azt hittem hogy a billentyűzettel van a baj, töröltem is, meg töltöttem is le.. De semmi változás...
2017. júl. 23. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Frissiteni kellene.
2017. júl. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!