Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az ilyen telefonok lutrik?

Az ilyen telefonok lutrik?

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 22. 11:02
 1/6 anonim válasza:
No hát megeszem a kalapom, ha ezt megveszed 5000ért, és az összes itt leírt funkciót tökéletesen produkálja...
2010. máj. 22. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Egész biztosan

- tele van vele a vatera

- nincs se márkája, se típusa, amin utána tudnál nézni

- kétségbeejtően olcsó

egy minőségi termék nem így néz ki. Szerintem fél éven belül tuti tönkremegy, vagy egyszerűen annyira ócska anyagokból van összerakva, hogy az első leejtésnél kettétörik.

De írjon, ha valakinek jó tapasztalata van, mert akkor én is veszek egyet :D

2010. máj. 22. 11:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Licites. Ilyen 20 körül szokták elvinni a villám ár is 40 körül van.

Reméltem lesz valakinek tapasztalata róla de egyenlőre csak a bizonytalanság mint nálam.

2010. máj. 22. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 5000Ft-ért megvenném jónak tűnik... De tényleg lehet hogy valami szar!:S
2010. máj. 22. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:
5000ért én is megvenném. Emígy engem ez a teló annyira emlékeztet a Sony Ericsson Satio-jára, titeket nem?
2010. máj. 22. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Az MTK platform amire ezek épülnek kiforrott,megbízható. A rezisztív érinő 1xű, régi technológia,kiforrott..nem,ezekkel nincs sok gond...általában,de ahogyan minden másra,ezekre is igaz hogy bele lehet futni hibás darabokba is.
2010. máj. 23. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!