A Samsung Galaxy A3 (2017) telefonom kicsit megfürdött. Nem tölt. Azt írja ki hogy nedvességet észlelt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogyha nedvesseget eszlel akkor nem tolt. De mit tegyek hogy ne eszlelje? Kiszarad magatol egy idon belul vagy vigyem el szervizbe? Esetleg hajszaritoval? Rakjam ki a napra? (A hatulja nem leszedheto)2017. júl. 20. 22:07
11/11 tomika92 válasza:
Szia a5 tulaj vagyok olvastam a problemad mert en is erre kerestem meg oldast en arra jutodtam mivel tolteni akartam es csak 14% on volt az akku be kapcsoltam az energia takarekoks uzemodot proba kepp ra dugtam a toltot es mukodott hiba uzenet utan kb 15 percel sikerult meg oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!