Nemrég kaptam új telefont, szerintetek vegyek rá fóliát? Műanyag tokot vettem, költség szempontból?
Nemrég kaptam új telefont.
Műanyag tokot vettem hozzá (bár kicsit nagy.. ) a Blahán vettem, csak elnéztem a méretét... de mindegy is. Ilyen mágneses. a hátát tutifix védi, vagy ha leejteném.
Fóliát szerintetek érdemes rávenni?
Illetve szilikontok kell hozzá?
Vigyázni akarok rá.
Illetve, ha kell rá, hol lehetne olcsón venni rá fóliát?
Meg szilikontokot?
Venni sehol.
Rendelni: ebay, aliexpress, wish.
A helyedben egyébként nem ezen spórolnék, ha nem a legolcsóbbat rendeled még hanem valami normálisat, még akkor is jobban jársz, mint itthon.
Talán kidobott pénznek tűnik, de ez az egy-kétezer forint (mindenestül ingyen szállítással, és nem a legolcsóbbal számoltam) tízezreket spórolhat neked, pontos típushoz való szilikonos tokot és fóliát rendelj hozzá mindenképp (ne valami randomot, mert az semmit sem ér), a műanyag törik, és onnantól nem véd semmit.
Nekem ilyen kapcsos telefontokom van. Nem olyan, amibe bele kell pattintani a telefont, hanem amit oldalról bele kell bújtatni, és még arra is ráhajtódik egy réteg a kapoccsal. Szóval elég jól véd, azonban a telefon sarkai ebből is ki vannak. Úgyhogy egy szilikontokot vettem még rá. Így már tuti védve van a telefon. A műbőr tokot itthon rendelten 3000-ért, de nem bántam meg, hogy ennyit adtam ki érte, mert 2 éve semmi baja. A szilikontok az olyan 2000 körül vettem hozzá. Egyrészt azért volt ennyi, mert ilyen csicsás mintás, ez tetszett. Másrészt pedig jó minőségű. Lehet rendelni 800-900 forintért is szilikontokokat, de pár hónap után ne csodálkozz, ha az illesztésnél kettéválnak. Szóval megéri kicsit többet költeni arra is. Az enyémnek még a színe se kezdett el kopni, és ez is már vagy 1,5 éve megvan.
Fóliát viszont sokan rendelnek főleg Szlovákiából (600-900 forint), mert onnan nagyon olcsó. Aki türelmes és gyakorlott, az fel tudja tenni buborékmentesen is, viszont van, akinek nem áll rá a keze. Viszont nem sokkal drágább ha bemész egy független telefonoshoz és ott rakatod fel.
Mondjuk én kaptam ajándékba a telefonhoz, mikor vettem, de azóta nem kellett még rajta cserélni azt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!