Nemrég teszteltem egy z5 compactot és akadozott és lassú volt, nem merek xperiát venni már, mi történhetett?
Figyelt kérdés
Eddig iphonet használtam de ráuntam és mos blackberrym van, nem merek androidra váltani. Gyűlölöm amikor a felhasználói élmény akadozik :( az x compactot néztem ki de ajánljatok jobbat ha az szar ilyen szempontból.2017. júl. 17. 20:54
2/2 anonim válasza:
Hát pedig ha félsz az androidtól de váltani szeretnél akkor sonyt vagy oneplust vagy google telefont vegyél lehetőleg. Mivel szoftveresen nagyon stabil az IOS ezért ehhez a sony van a legközelebb mert az van a legjobban optimalizálva. A másik két gyártónak pure azaz vegytiszta android felülete van, ami szintén segíthet a rendszer megszeretésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!