Milyen telefon lenne jó árban és minőségben is jó?
Figyelt kérdés
Szeretek fotózni (nem magam, a tájat, vagy max ha barátokkal vagyok akkor néhány selfie), milyen telefont ajánlanátok ami ek jó a kamerája(elő-és hátlapi kamera). Memóriája nagy és bővíthető? Amiket letöltenék face, messenger, insta, egy két játék és zeneszámok (sok:D). És a telefon egy 3-4évig bírja ki, ha leejtem ne törjön ripityára. Nem egy böszme nagy, ami az egész arcomat belepné, ára80ezernél nem több. Milyen telefonokat tudnátok ajánlani ami a "feltételeimnek" megfelelnek? Vagy hasonlókat. Indokokat is tudnátok írni?2017. júl. 16. 17:05
1/9 A kérdező kommentje:
Egy 4éves samsung galaxy minim van, és már le kéne cserélni
2017. júl. 16. 17:06
2/9 anonim válasza:
Xiaomi Redmi Note 4X (64 GB) vagy Huawei P10 Lite
3/9 anonim válasza:
My luo phone
3gb ram
32gb memorya
128gb-ig bővithető
Qualcom Snapdragon 820
Andreno 540
5,3coll
Full hd kijelző
Előlapi kamera 8 megapixel
Hátlapi 16 pixel
Ip 68 (viz,por álló)
85 ezer
Ez tökéletes nekem is ez van
4/9 anonim válasza:
Huawei p10 lir
Te szerintem is jó választás.
Az előttem kommentelőre ne figyelj, csak szórakozik veled.
5/9 anonim válasza:
*A huawei p10 lite szerintem is jó választás.(elirtam)
6/9 anonim válasza:
My lou phone ?? Ez igen. Ez valami nagyon elterjedt telefon lehet.
7/9 anonim válasza:
Ilyen telefon márka nem is létezik, még noname-ben sem, Salkorty tényleg csak szórakozik!
8/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy kitalalt vmi ez a lou phone, vartam az ilyen idiotakra, meg minden vacak telefont ismerek szoval nem vert at. Akinek huawei p10liteja van annak mi a velemenye?
2017. júl. 18. 15:42
9/9 anonim válasza:
Nekem sokkal régebbi van (P7), de még ma is szinte tökéletesen működik, pedig napi szinten nyúzom elég sokszor, de azon kívül is önmagában a Huawei márka nagyon szuper, tehát tutira nem fogsz mellényúlni a P10 Lite-tal!
Viszont ha kicsit még hozzáteszel, akkor 84 ezerért már normális megbízható webshopban (Elite GSM) is 4 GB rammal kapható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!