Milyen usb kábelt ajánlotok töltésre, ami nem megy szét a zsebemben?
Figyelt kérdés
Gyakran töltöm a telefonomat power bankról, és hol máshol lenne, mint a zsebemben. De így állandóan tönkremegy a kábel 1 hónap alatt. Leginkább megtörik, de az is gyakori probléma, hogy valahogyan elkopik a micro usb csatlakozó része, és álló helyzetben kicsúszik magától a gravitáció miatt, de szó szerint. Fektetve tudom már csak tölteni, úgy nem csúszik ki. Más normális usb kábel még a telefont is megtartja ha lógatom.
Kifejezetten van külön otthonra usb kábelem, akit nagyon ritkán hurcolászok, érdekes, azzal nincsen ilyen probléma, tehát csak az lehet a gond, hogy a zsebemben "hordom". Kellene valami masszív, erős usb kábel, aminek kutya baja sem lesz a zsebemben. Nem törik, stb.
2017. júl. 16. 12:44
1/3 Trevor. válasza:
Blitzwolf kábelekre nézz rá Banggood vagy Aliexpress gyártói shopban.
2/3 anonim válasza:
Szerintem inkább mágneseset vegyél, az maximum szétjön. A normális előbb utóbb úgyis megadja magát a zsebedben. Vagy esetleg vegyél övtáskát..
3/3 anonim válasza:
Egy régi, törött kábelt huzaloztam újra azonos céllal, mindössze csak az áram (2 ér) megy rajta, adatkábelnek nem jó. A kábel két végére csináltam dugókat, így nem koszolódik. Egy éve gyűröm farzsebbe, mégis tölt, nem tört meg. A forrasztások elfedésére és a megfogható dugó-rész kialakítására kétkomponenső műanyag 3 féle keverékét használtam. A fém résznél teljesen kemény, a kábel felé egy félkemény és az egészre egy féllágy keverék, amely gumis tapintású, hajlékonyságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!