Magyarországon lehet vásárolni squishy catet?
Figyelt kérdés
Ha lehetséges pontosan melyik városba és mi az üzlet neve.Aki nem tudná mi ez squishy cat a neve ez egy kics macska illetve van több féle figura is. Feltudod rakni pl telefonra, monitorra vagy ahova szeretnéd. Tudod nyújtani, nyomkodni stb.2017. júl. 14. 22:47
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.😊😕 Én eddig ami megbízható csak AliExpressen láttam. Ott meg tudod rendelni ha nem találsz sehol.
2/3 anonim válasza:
Én is csak Ali expressen láttam, de engem is érdekelne magyarországon.
3/3 anonim válasza:
#2 vagyok. Most már szerintem a legtöbb kínaiban lehet kapni.😅 Ha Sárvár közelében laksz, akkor a rendőrség melletti kínaiban találsz😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!