Ha valaki nem ismerősöm és írok neki Facebookon, akkor megkapja vagy látja?
Figyelt kérdés
Nekem volt, amit fél év után vettem észre.
Nagyon fontos lenne, hogy elérjem.
2017. júl. 14. 19:36
1/8 anonim válasza:
Megkapja, csak nem közvetlen az üzeneteknél lesz, és nem jelzi ki neki hogy új üzenete van, csak ha rámegyek az egyéb üzenetekre.
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval legetséges, hogy évekig észre sem veszi.
2017. júl. 14. 19:49
3/8 anonim válasza:
Igen. Én is csak most, 2 év után vettem észre hogy valaki írt nekem aki természetesen nem az ismerősöm.
4/8 A kérdező kommentje:
Balamit lehet tenni, hogy esetleg megkapja biztosra?
2017. júl. 14. 19:56
5/8 Captain Logic válasza:
Nekem, amikor messengeren írt valaki, aki nem volt az ismerőseim között, azonnal jelzett, hogy engedélykérésem van.
6/8 anonim válasza:
Amikor még volt közvetlen Facebook-üzenet, bárki bárkitől kapott üzenetet, a rendszer akkor is jelezte, ha az üzenő nem volt ismerős. Amióta már csak Messengeren keresztül lehet üzenni, azóta a Facebook már csak ismerősöknél jelzi, másvalakitől kapott üzenetet csak akkor látja az illető, ha belép Messengerbe, tehát attól függ, milyen gyakran van bent! Tehát mindenkitől megkapja, csak a belépés gyakoriságától függ, hogy mikor látja!
7/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy ide pofátlankodok 1 kérdéssel, de ha valaki nem ismerősöm és véletlen ramentem az üzenetre de nem írtam azt nem látja ugye?
8/8 anonim válasza:
Azt nem, csak ha küldesz neki üzenetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!