Samsung Galaxy J5 telefonon, hogyan lehet beállítani nem gyári hangot üzenet vagy egyéb értesítés hangjaként?
Rámész egy zenére; beállítások, beállítás csengőhangként.
Vagy a telefonodban beállítások, hangok és rezgések, ott van, hogy csengőhang és betudod állítani az optimális zenét. Ugyan így az értesítést.
Elég egyszerű, szóval szólj, ha nem ez volt a kérdésed. :D
De igen, ez lett volna a kérdésem. Csakhogy!!!
Ez a telefon így nem enged beállítani más hangot üzenet és értesítés hangnak, csak a gyárit. Csengőhangnál felkínálja az eszközről való választást, de üzenetnél nem. Csak a gyáriak közül lehet választani. Tudom, hogy általában úgy lehet ezt beállítani más telókon ahogyan írtad, de ez a teló ezt nem hagyja. Ezért kértem itt segítséget. De nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál! :)
Nekem is J5-öm van.
Neked J5 2016?
Nekem sima J5 és most néztem meg.
Tényleg nem lehet értesítés hangot beállítani, csak hívást. :/
Hát nem tudom erre a választ, bár szerintem nem lehet. :/
Nekem az alapértelmezett skyline van. :/
Látod, hogy nem lehet?
Na ezért vagyok gondban én is!
De köszönöm, hogy segíteni próbáltál!
Rootolt telefon esetén másold be a saját hangot a gyáriak közé. A /system/media/audio mappában találsz három alkönyvtárat: a Ringtones a csengőhangok, a Notifications az üzenethangok, az Alarms a riasztási hangok tárolására szolgál. Ezután már megtalálja őket.
Vagy ha ne rootolt, a telefon tárhelyén létrehozott ilyen nevű mappába bemásolva is működik -legalábbis az általam ismert készülékeken. Néhány esetben egy restartra is szükség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!