Milyen telefont vegyek?
Mik ezek az iPhone ajánlatok?
Nem semmik egyesek, hogy náluk az Android eleve ki van zárva, pedig 100 - 180 E Ft között, azok remekelnek.
(tudom, úgysem számít, de mégis leírom: nem az iPhone-t fikázom, jó az is, de nem kell túlzásba esni).
Kérdező: ebben az árszegmensben, az alábbi Androidos telefonok kaphatóak: OnePlus 5 (a gyártó oldaláról), Honor 9 és a Xiaomi Mi 6. Ezt a három telefont, a tech2-esek már összehasonlították, amit itt meg is nézhetsz:
Persze még ott van, a Samsung Galaxy 7 is, ha az neked megfelelne.
#7-es, nem csak az számít, hogy mik jártak a tech2-esek kezében, más nagyon jó Androidos telefonok is vannak!
"Az androidosok meg még nem érkeztek meg" - látom, #8-as, az én válaszom is, és a #7-esé is elkerülte a figyelmedet. #4-es vagyok.
#9-es, lehet hogy ismerősöd véletlenül kifogott egy olcsó alsókategóriás típust, vagy pedig egy gyári hibás darabot. Több mint 2 éve használok Huawei-t napi szinten, és nem csak működésben semmi baja, hanem relatíve a strapát is jól bírja! Néha amikor dideges vagyok, olyankor én is elég durván nyomkodom, de még soha nem repedt meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!