Telefon számokat hogyan tudom leszedni a tönkre ment telefonomról?
Figyelt kérdés
LG G3s telefonom tönkre ment ( 2,5 évig bírta ), bekapcsolni se tudom, DE a telefon számok nagyon kéne róla van valami ötletetek?
És szerintetek milyen telefont vegyek? ( Én Samsung galaxy S8-ra gondolok, de más ötletet szívesen elfogadok )
Illetve mivel még nincs saját keresetem, így a szüleim azt mondták, hogyha a csomagban valamilyen akciós telefon, akkor azok közül választhatok, ezek mennyire jó telefonok lehetnek?
2017. júl. 11. 23:33
1/6 anonim válasza:
Az S8 nem éri meg az árát, de ezt neked kel eldönteni.
Nekem évek óta nem kellett névjegyek mentésével foglalkozni, automatikusan szinkronizál mindent az android a google fiókkal.
2/6 A kérdező kommentje:
És a google -fiókkal, hogyan tudnám előszedni a telefon számokat?
2017. júl. 12. 14:54
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
De itt nincs fent, mert nem mentettem rá :(
2017. júl. 12. 17:13
5/6 anonim válasza:
Akkor nincs mese, el kell vigyed szervizbe. Az, hogy nem tudod bekapcsolni, nem jelenti azt, hogy elveszett minden, menthetők az adatok, csak hozzáértő emberek és eszközök kellenek hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
2017. júl. 12. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!