Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 9 éves fiam szeretne mobiltele...

9 éves fiam szeretne mobiltelefont. Milyet ajánlotok? Kb.40ezer Ft értékben keres olyat, ami viszonylag könnyen kezelhető, ujjlenyomatolvasós (ne kérdezzétek, miért, biztos menőnek gondolja), és viszonylag szép képeket készít.

Figyelt kérdés

Olyan válaszokat nem szeretnék, hogy minek neki, saját gyűjtött pénze, hadd vegyen belőle, ha már erre vágyik.

Ha az ár felett van kicsit, még jöhet, legfeljebb kiegészítjük egy kicsit.

2017. júl. 11. 11:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Ezt az eustock oldal még nem ismertem, de tetszik, remélem, beválik, mert megrendeltük a Xiaomit. :)

2017. júl. 11. 20:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom, olvassa-e még valaki...

Köszönöm a segítséget, most úgy tűnik, bevált az általatok ajánlott Xiaomi, a fiam szereti, elégedett, én is "megbarátkoztam" vele, bár sosem volt más telefonom, mint az LG és a Samsung, lehet, hogy a következő ilyen lesz. Még egyszer, köszönöm.

2017. júl. 21. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!