Elrontottam a Sim kódomat, lelehet kérdezni itthonról?
Figyelt kérdés
Telefon feloldási jelszót írtam be és puk kódot kér, viszont a plasztik kártya már nincs meg amin a puk kód van. Letudom ezt valahonnan kérdezni? Előfizetéses telenoros vagyok.2017. júl. 10. 16:04
1/6 anonim válasza:
Felhívód a szolgáltatód.
Esetleg bemész.
Személyi,lakcím,és a telenor-os papírok.
De asszem előfizetésnél elég a Személyi.
Ott kiadják a PUK kódot.
2/6 anonim válasza:
Nem tudod sehonnan lekérdezni, ugyanis az egyszeri kód. Gép generálja, és bezárja a zacskóba. Nincs róla sehol másolat. Viszont ingyen adnak másikat, ha bemész a szolgáltatóhoz, és igazolod, hogy te vagy az előfizető. ( személyi+lakcím kártya) Más út nincs.
3/6 anonim válasza:
Én felhívtam őket, (telenor) és megadták
4/6 anonim válasza:
Mese . És hogyan igazoltad magad? Mondtad hogy te vagy krisz074?
5/6 anonim válasza:
Hát a telefonos kérés az úgy megy kérik a személyes adataid,majd az "ügyfél azonosítód" és utána megkapod a PUK kódot.
6/6 anonim válasza:
Mindig van egy okos, aki bizonygatja, hogy a kód nem elérhető. Tanuljuk már meg végre, hogy a szolgáltató birtokában van az (eredeti) pin/puk kódoknak és ezt át is adja az előfizetőnek. Akár az online felületen is lekérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!