Samsung Galaxy S7/S7 Edge vagy iPhone 6S?
Figyelt kérdés
Mindkét rendszer tetszik nekem. Tetszik, hogy a Samsung vízálló, az iPhone-t pedig sokáig támogatják.
Ezen szempontok alapján szerintetek melyik éri meg jobban?
1: Jó kamera (Képek valósághűsége, minősége, videók minősége)
2: Gyors, stabil rendszer (Nem omlanak össze az appok)
3: Kijelző (minőség, színek)
4: Támogatottság (Mennyi ideig lesz még támogatva kb)
2017. júl. 9. 22:34
1/4 anonim válasza:
s7 edge a legjobb ezek közül...
6s-nek kész vicc az akksija.
2/4 anonim válasza:
Az iPhone-ok legalább 4 évig biztosan szoktak frissítést kapni, Samsungok max. 2-3 évig, viszont az S7/S7 Edge kamerája elképesztően szuper, jobb az üzemideje, bővíthető a memóriája, és ár-érték arányban is sokkal jobban megéri!
Ezek közül én biztosan az S7 Edge-et venném!
3/4 anonim válasza:
Én mindenképp az S7 Edge-t venném, nekem sima S7 van már több mint 8 hónapja és ugyanúgy működik mint mikor megvásároltam, semmi lassulás, az akkumulátora ugyanolyan jó mintha új lenne szóval én ajánlom, mindkettő jó telefon de az iphone eléggé zárt ami nekem személy szerint nem jön be, háttérképet tudsz cserélni meg csengőhangot azt örülj magadnak :)
4/4 anonim válasza:
s7 edge, mert 10x jobb a kamerája, kijelzője aksiról nem beszélve.Egyszóval mindenben veri az iphone-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!