Mikalengo kérdése:
Elhagytam androidos telefonom, hogyan tudom megtalálni?
Figyelt kérdés
Elhagytam a telefonom (samsung galaxy s7 edge). Fogalmam sincs, hogy találjam meg, egyedül ez a google idővonal által van 1 kék pötty a térképen még a lemerülése előtt, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire pontos, ezért inkább mutatok képeket:
2017. júl. 8. 23:19
1/7 anonim válasza:
Menj oda, ha van valami baromi nagy szerencséd, akkor ott lesz. Ha nem, akkor valószínűleg valaki már rég felkapta. Rendőrségre meg fölöslegesen mennél be, mert eltűnt a telód, nem foglalkoznak ilyenekkel.
Következő telódra figyelj oda jobban :)
2/7 A kérdező kommentje:
semmilyen téren ? mert független telefon letiltatni is ott tudom ?
2017. júl. 8. 23:28
4/7 nemethkaroly válasza:
1,) Kereső szoftverek és rendőrség.
2,) Ha nincs meg 1 héten belül, akkor szépen kiégetni a rendőrség által. Ők tudják hogy, miként. Hívd fel az őrsöt, elmondják mit kell bevinni.
Magyarországon nincs nagy piaca a lopott telefonoknak, maradjon is ez így.
5/7 A kérdező kommentje:
nincs lehetőség arra, hogy bemérjék kikapcsolt állapotban ?
2017. júl. 9. 05:16
6/7 anonim válasza:
Nincs ha ki van kapcsolva akkor nem lehet bemérni,még rendőrség sem tudja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!