Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit vegyek Nokia 5800-at vagy...

Mit vegyek Nokia 5800-at vagy samsung s8000 jet-et? Indokold is!

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Amelyik olcsóbb. Mert olcsóbb.
2010. máj. 20. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Végülis... :D igaza van elsőnek
2010. máj. 20. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is ez a 2 között választottam. Én a Jet-et vettem. Vásárlás elött mindkettő a kezemben volt. A Jet gyönyörű. Az 5800 pedig csak így gépen néz ki jól . Élőben nagyon vastag,műanyag hátlapja van(nagyon gáz) és ha megérintem akkor recseg :D szóval Jet. Sokkal jobb
2010. máj. 21. 09:07
 4/11 A kérdező kommentje:
igazából nekem is ez tetszett jobban csak az a baj hogy a Nokiához több 10000 alkalmazás meg játék van s8000-hez meg egy se.Vagy igen?
2010. máj. 21. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Igaz lehet hogy az 5800-ra több program van. De ha meglátják a kezedben az 5800-át akkor ki fognak röhögni. Nagyon gáz. És amúgy a Jetre is egy halom játék,alakalmazás van.
2010. máj. 21. 15:46
 6/11 A kérdező kommentje:
De akkor mutassatok linket, ahonnan ingyen tölthetek le témát, játkot, alkalmazást.Ha meg tudsz győzni ezekkel akor jetet veszek.
2010. máj. 21. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Keresssé....pfffff

Én is kerestem,és találtam pl. egy 100db-os játék csomagot.

Nekem a Jet-emen kb. most 150 játék biztos van

2010. máj. 21. 16:02
 8/11 anonim válasza:
én nagyon nem értek egyet. megbántam, hogy nem 5800-át vettem, hanem jetet. erre tényleg alig van valami. jó,van mondjuk 100 játék. aztán mi az? amúgy azt pl itt találsz: samsungjetonline.tk/ dehát szerintem ez semmi. témát nem is lehet rá rakni. nekem speciel, ropog a hátulja, szóval gagyibban van összerakva, mint egy nokia. meg olajfolt kinézetű valami van a képernyőjén. az meg kamu, hogy gyors, meg jó a proci, meg minden. van, hogy sima képnézegetésnél is kiírja, hogy kevés az erőforrás, zárjon be néhány alkalmazást. hát ezmiez?!egy barátomnak 5800 van, és elcserélném, ha adná. de hülye lenne xd. ez csak az én véleményem, lehet, hogy másnak más tapasztalatai vannak. de ha újra választhatnék, nem így választanék
2010. máj. 21. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:

jet-em van, csak pozítvat tudok írni! nekem gyors, stabil, hibátlan működésű!! az 1etlen hátránya tényleg a zárt operációs rendszer->csak java alkalmazást visz!! de am az összes java alkalmazást viszi, és abból nem 2 van!

inkább jet (Y)

2010. máj. 22. 14:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazad van mert most mégjobban utánajártam és most már nem is tetszett anyira a samsung, úgyhogy most egyik se tetszett jobban mind a másik de most hogy ezt megírtad ingyen se fogadnám el a samsungot(KÖSSSZ!!!!)amúgy ismerősömnek Corby van, nem is 1nek hanem 2nek(egyik fiu másik lány)és annak is szar a menüje meg nem is "esztétikus",szép,csak ilyen összecsapott mindha egyiknapról a másikra kellett volna éjjszaka megcsinálni.Másik meg hogy van rajta 1-2 téma de annyi hogy az alsó meg a fölső csíknak megváltoztatja a színét.Ja meg egy barátomnak s5230-a van az mégszarabb, drágább és nem tud többet, max az a 1,2megapixel.
2010. máj. 22. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!