Az baj, ha állandóan energiatakarékos módban van a telefonom?
Van egy Samsungom, mindig energiatakarékos módban van. Nem igazán értek ehhez, szeretnék segítséget kérni, hogy ez nem teszi e tönkre a telómat.
A válaszokat előre is köszönöm. Megy a zöld kéz!
Nem.
Csak bizonyos funkciók nem működnek ebben a módban.
Valamit valamiért...
koszi a valaszokat. megnyugodtam. azok a ,,kolcsonhatasok" amiket irtatok, au nem zavar.
megegyszer koszi.
Én is takarékos módban használom, de csak akkor szokta inaktívvá tenni az egyes folyamatokat, ha pl 2 napig nem használom. De akkor sincs vele gond, egy pillanat alatt újra indítja, szinkronizálja, stb, szóval nem hülyeség, és ami fontos, azt hozzá lehet adni a kivételekhez.
Lehet hogy van kivétel, de a saját felhasználói szintemen nem találkoztam olyannak ami problémát okozott volna emiatt. Néha látom hogy megdöccen egy kicsit, összevetve a full takarék nélküli móddal.
Cserébe garantáltan nem kell 3 napig töltenem a telefont. Nem a villanyszámla miatt, csak pl. amikor külföldre megyek, töltés nélkül 14 órát elmegy a GPS és közben telefonálgatok is. Azért ez elég barátságos.
Ja, és még így is sokkal gyorsabb mint az előző telefonom volt új korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!