Xiaomi vagy meizu esetleg homtom job?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 07:15
1/9 anonim válasza:
A maga kategóriájába mindegyik jó.
2/9 anonim válasza:
Várjál, nem azt kérdezi, hogy melyik jobb, hanem hogy hol vállaljon munkát. Ha jól értem. Én azt tudom javasolni, hogy ott, ahol a legtöbb fizut adják, és a munkakörülmények is megfelelőek. Válogass, ha van lehetőséged.
3/9 anonim válasza:
Attól függ hogy mit akarsz dolgozni. Ha gyárban telefonokat összeszerelő munkás akarsz lenni akkor szerintem jobban jársz ha elmész mosogatni például németországba.
De ha mégis ezek közül akarsz választani akkor szerintem a legjobbtól a legrosszabbig ez a sorrend: Xiaomi, Meizu, Homtom.
4/9 anonim válasza:
A Xiaominál állítólag elég jó a cafetéria, és a beutazást is megoldják a gyár 50 km-es körzetéből. A többiről sajnos nincs információm.
7/9 anonim válasza:
#6: senkinek nem fog válaszolni soha, kár visszakérdezni.
8/9 A kérdező kommentje:
Telefont vennék. 40.000ft.ig.
2017. júl. 6. 14:41
9/9 anonim válasza:
Én ezt ajánlom, de egy kicsit több mint 40 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!