Melyiket válasszam?
Gyűjtögess még,és várd meg az iPhone 8-at. Az ügy is ősszel jön ki. Én a helyedben megvárnám. Nekem még nem volt S5/S5/S7 Edgem sem, iPhoneom sem volt.
Osztályban van egy S7 Edge,az már egyszer tönkrement,cserekészülék van helyette. De az iPhone 5,5s,6,6s,7 szépen muzsikál,szeretik a gazdáik. Én iPhonet vennék,nekem az jobban bejön,szerintem megbizhatóbb. A Samsung szerintem tényleg kezd lefelé menni a megbízhatóság és meghibásodás terén.
Apple vagy Android?
Amiket felsoroltál, azok a csúcskategóriát képviselik, illetve a többi Android okostelefonok is az élre törtek: pl. Google Pixel (hamarosan jön a 2-es verziója), Huawei P10 - illetve az úgynevezett jóárúsított változata, a Honor 9.
Ha meg az Androidhoz voltál hozzászokva, akkor egy másik Androidos okostelefont javasolnék inkább... de ezt csak te tudod... Ha megtetszik az iOS, akkor iPhone mindenféleképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!