Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a nokia...

Mi a véleményetek a nokia 5800 XpressMusic telefonról? (:

Figyelt kérdés
szerintetek megéri megvenni 43.000ft-ért?
2010. máj. 20. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:

kerek 1 hete vettem...

hát ma azthittem földhözvágom...

eddig is nokiáim voltak,ha merült,akkor időben kikapcsolt,és felébresztett...ez meg éjjel vmiért lemerült,és elfelejtett felébreszteni:@

amugy szép és okos kis telefon,ceruza nélkül is használható simán,elég érzékeny a kijelzője,de még a jó kategóriában

wifi tökéletesen működik,gps-t tettem fel garmint,az ingyen van,bejön 10 mp alatt

kijelző védő fóliát viszont 3,2-est még nem tudtam venni,3.5-t vágtam le,de igy is jó 8ez hasznos minden telóra)

a 8 gigás kártya hozzá pozitivum,többinél ezt mindig kisajnálják:D

nokiaprogramok.hu fórumot olvasgasd,azzal többre mész mint itt

2010. máj. 20. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó kis teló. Van benne minden,csak az a baj j a képernyője rezisztív. De hol láttál te 43.000 ft-ért?:D
2010. máj. 20. 16:17
 3/5 A kérdező kommentje:

köszii (:

akk azthizsem hogy megveszem :D

őő.. Tmobile-nál csak van 7.000ft kedvezményünk vmi pont izéből:D és így 43 de amúgy 50ezer

2010. máj. 20. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok

t-mobil előfizetéssel annyi

2010. máj. 20. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetdzik kb 1 hónapja gyötröm :)
2010. máj. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!