Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone SE vagy iPhone 5s?

IPhone SE vagy iPhone 5s?

Figyelt kérdés
Ballagásomra jövőre azt mondta anyum hogy válasszak telót mert a mostani iPhone 4s és elég régi már..melyiket válaszzam? Miben jobb az SE mint az 5s? Normális választ kérek! Előre is köszike
2017. júl. 1. 11:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Azt se tudod mire jo egy iphone,de azert kell.. Egyebkent 6s
2017. júl. 1. 12:21
 2/15 Trevor. ***** válasza:
85%
SE legyen mindenképpen, az 5S már régi.
2017. júl. 1. 12:53
 3/15 Fatal_3rror_ ***** válasza:
82%

Ha jövőre ballagsz, akkor minimum 7-edikes vagy, addigra megtanítottak már olvasni, csak össze tudod hasonlítani az interneten lévő 1.000.000 teszt és leírás alapján hogy melyik a jobb.

Amúgy meg tárgytalan a kérdés, várj vele addig míg aktuális nem lesz.

2017. júl. 1. 14:35
 4/15 A kérdező kommentje:

Tudom hogy fiatal vagyok hozzád de nincs korhoz kötve hogy hány éves kortól lehet

használni egy telefont... és egyébként tudok olvasni csak érdekelt hogy ti mit mondtok.. és azért írok mar most hogy előre

tudjak anyumék hogy mit akarok mert lehet még idén megkapnám az mondták anyumék mert jó lett a bizi

2017. júl. 1. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
de könyörgöm, ez nem vélemény kérdése. a két telefon között van legalább 4x-es hardverbeli különbség. ehhez elég hülyének kellene lenni, ha nem tudjuk eldönteni, melyiket érdemes !!1 ÉV MÚLVA!! kérni...
2017. júl. 1. 21:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Értem akkor újjabb az SE mint az 5s?
2017. júl. 1. 21:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Ja értem az SE régebbi de sokkal jobb mint az 5s de az 5s butított változat okés jólvan :)
2017. júl. 1. 21:51
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy valaki fogja a kezed?
2017. júl. 1. 22:56
 9/15 A kérdező kommentje:
Ez sem ertelmes bocsádlss meg "fogja valaki a kezem" kösz
2017. júl. 2. 06:07
 10/15 anonim válasza:
100%

Az iPhone 5s a régebbi verzió. Az SE hadverét a 6s-ből "tették át".

Tehát külsőre 5-ös, belsőre 6s.

Egyébként ajánlott a fenti tanácsok egyokét megfogadni. Ugyanis az Apple folyamatosan fejleszti a telefonjait, hardvert, szoftvert egyaránt. A régebbi telefonok szoftverei nem frissülnek, már a sima 5-öshöz sem lesz elérhető. Nyilván ezután következik majd az 5s, az 5s.

Jelenleg érdemes venni SE, 6s, 7s verziókat, de nyugodtan térj vissza erre a témára 2018 májusában.

Minden jót!

2017. júl. 2. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!