Miért nem kapok üzenetet a telefonomra?
Bocsi, de amiket írtál, igencsak zavarosak.
Kezdjük az alapokkal!
Milyen telóról van szó?
Az 'üzenet' alatt SMS -t értesz?
Szolgáltatónál nincs esetleg valamilyen "szolgáltatás" bekapcsolva ami az üzenetek megérkezését gátolja?
2 SIM kártyás teló, gondolom... Nincs esetleg letíltva az egyik SIM (foglalat)?
Az üzenetkezelő alkalmazás beállításai (üzenetközpont számától az esetleges szűrésekig) rendben vannak?
Amiket fentebb írtam.
Dual SIM -es telókon lehet tíltani egyik-másik SIM foglalatot. Ezt ellenőrízd és ha tíltva van, aktiváld.
Az üzenetek alkalmazásban ellenőrízd vannak -e szűrési beállítások, amik meggátolják az SMS -ek megérkezését.
Ha van rálehetőség rakd át a SIM kártyát másik telefonba és ellenőrízd le, hogy úgy megkapod -e az SMS -eket. Ha igen, akkor biztosan a telefon beállításaival vagy egy telepített szűrő appal van gond. Ha másik telóban sem kapod meg az üziket, akkor a szolgáltatónál van valami, ez esetben hívd az ügyfélszolgálatukat.
Próbáltad az ügyfélszolgálatukat hívni?
(Egyes esetekben az üzletekben csak eladásra tanított emberek vannak, közel nulla hozzáértéssel más dolgokhoz. Legalábbis én sajnos ezt tapasztaltam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!