Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak a tabommal?

Notyourbabe kérdése:

Mit csináljak a tabommal?

Figyelt kérdés

Egy 3 éves Samsung tabletról van szó. Tökéletesen működött (néha-néha lefagyott, de más probléma nem volt vele) de mostanában állandoan azt csinálja, hogy lefagy és valami olyasmit ír ki hogy "android.system leállt". Újra indítom, jó és egy idő után újra ezt csinálja. Akkor gondoltam én nagy zseni hogy frissítsünk rajta, de erre azt írja ki hogy jogosulatlan módon lett változtatva a rendszer. De őszintén bevalva faszt se értek ahhoz hogy én ilyeneket allítgassak. Tudom hogy magától nem ír ki ilyeneket, de én nem lootoltam ki (vagy akárhogy is írják/mondják). Szóval jó lenne a segítség mert ehhez nem értek egyáltalán.

*egy kétségbe esett lány segélykiátása*

2017. júl. 1. 09:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Javaslom: VIDD SZERVÍZBE!

Mivel írtad, hogy nem értesz hozzá, nem is javaslom, hogy Te magad rakj rá stock-rom -ot. De ha van hozzáértő ismerősöd, akkor megkérheted erre...

De a szervízzel lehet jobban jársz...

2017. júl. 1. 11:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. júl. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!