Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telót vegyek?

Szerintetek milyen telót vegyek?

Figyelt kérdés

1 érintőképernyős telót szeretnék .. de nem olyat amibe csak sima érintőképernyő, hanem amibe Multitouch os képernyő van..

szerintetek van olyan ami Multitouch os és nem olyan drága ?

2010. máj. 20. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Iphone
2010. máj. 20. 13:55
 2/6 A kérdező kommentje:

hát az nem valami olcsó , és nekem nem is jön be..

de most nézegetem a Nokia 5800 at .. szerintetek az milyen ?

2010. máj. 20. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Az jó teló, nekem olyan van és bejön
2010. máj. 20. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát az 5800 jó telefon.DE te azt irtad hogy Multi-touchost szeretnél az pedig nem az. Sőt ráadásul rezisztív a képernyője tehát inkább a ceruzával való nyomkodásra van optimalizálva nem pedig az ujjal valóra.De ha ez nem baj akkor jó telefon és nyílt op. rendszeres. Ha olcsó multi-touchos telót szeretnél akkor Lg KM900 Arena.52.000 Ft.De az zárt op.rendszerű tehát csak Java alapú szoftvereket tehetsz rá. Meg szvsz az Lg amúgy sem a legjobb telefon márka.
2010. máj. 20. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:

kössz a válaszokat.. szerintem 5800 as at fogok venni ..

de az 5800 as az multitouch os ..

itt 1 videó ha nem hiszed : http://www.youtube.com/watch?v=XndW7YlvYjU

2010. máj. 20. 23:41
 6/6 anonim válasza:
Az 5800 NEM Multi touchos. Ha elolvasod , akkor a videó nevében is benne van hogy Experimental,azaz kisérleti,emellett még a videó leírásban is benne van,hogy: "This video demonstrates the experimental multi-touch system I developed on the 5800.","Ez a videó bemutatja a kiréleti multi-touch rendszert,amit én terveztem 5800ra" !
2010. máj. 21. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!