Iphone 6s vagy Iphone SE? Esetleg Android?
Hetek óta nézegetem a 2 eszközt össze hasonlítottam meg stb nagyjából tudom miben különböznek! De mégse tudok dönteni szóval pár Tulajdonos tapasztalatára véleményére lennék kíváncsi amit észre vettetek a készülékeitekről!
Vagy még a huawei p9-en gondolkozom!
(Iphone6s-iphoneSE.huaweip9 32Gb) ha számít!
1) döntsd el hogy droid vagy ios Addig kár azon vitázni, hogy melyik készülék. Ha megvan az ökoszisztéma, akkor lehet nézni, hogy azon belül mi a jobb, de a droidot teljesen felesleges az ios-hez mérni (és fordítva), kinek az egyik jön be, kinek a másik.
2) Döntsd el, hogy mekkora méretű telefont akarsz.
Az SE-ben gyakorlatilag a 6S hardvere van.
Ha kicsi telefont akarsz, akkor SE, ha nagyobbat, akkor 6S.
Nekem SE van, én a kis méretet tartottam fontosnak, nem szeretem a túl nagy telefonokat, így nekem az SE volt a tökéletes választás, de aki inkább a nagyobb méretet kedveli az vegyen 6S-t.
Pont ezaz, hogy a mindennapi életben az SE semmivel nem kevesebb, mint a 6S a méretet leszámítva. Tehát itt egy egyszerű döntést hozol meg, tepsi nagy képernyővel, nagy mérettel, ezzel együtt kényelmesebb netezés, több infó a képernyőn, vagy kisebb telefon olcsóbban, kisebb képernyővel, zsebben jobban elférő mérettel.
Ezen sokat nem lehet filózni, a két készülék gyakorlatilag a méretében tér el, így nyugodtan döntsd el, hogy kisebb olcsóbb, vagy nagyobb drágább.
Azt pedig senki nem fogja megmondani neked, hogy ios vagy droid. Mindkét ökoszisztémának megvan a maga fanatikus rajongótábora, aki szerint a másik teljesen használhatatlan, ebből csak flame ware lesz, válasz te, mert ez olyan, mintha abban kérnél segítséget, hogy a szőke vagy a barna csajok jöjjenek e be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!