Az 1 GB ram tárhely a telefonon sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
szeretnék egy telefont és ki is néztem egyet...(tesla) a kamerája 8 megapix.es,de a tárhelye 1gb-s...nemtudom,hogy az sok,vagy kevés.2017. jún. 30. 13:21
1/10 Nemtudomanevem(sem) válasza:
A RAM nem tárhely, hanem operatív memória. De az 1GB az elég kevés manapság.
Kíváncsi lennék a többi adatra, meg hogy milyen telefon az. Van egy olyan érzésem, hogy jobb neked nélküle :)
2/10 anonim válasza:
Lefagyni nem nagyon fog. Átlag felhasználónak elég.
3/10 anonim válasza:
Nekem csak a rendszer felzabál másfelet... édes kevés napjainkban az 1GB memória.
4/10 anonim válasza:
1 GB-os telefon?
Viccelsz?
Itt azon megy gyakran a vita hogy 16-ost érdemes e még venni. Inkább 32-es vagy 64-es.
Szóval érted.
5/10 anonim válasza:
Nyilván RAM-ról van szó, de nagyon kevés. Ma amikor már az újakban 3-4 van, sőt 6 GB Ram is van .
6/10 anonim válasza:
Akkor a kérdező döntse már el hogy a tárhely annyi vagy a RAM.
De egyébként 1 GB ram is kevés, már 2-3 Gb-osak vannak.
7/10 anonim válasza:
Nyilván a ramra értei a kérdező, manapság már 25ért is lehet 2 GB ramal rendelkező mobilt venni, egy kamera pedig nem a megapixelek számától lesz jó
8/10 A kérdező kommentje:
az az igazság,hogy én egyáltalán nem értek ehez...egy oldalon kerestem rá a telefonra,és ezt találtam...nekem annyi a lényege,hogy sok szép képet lehessen vele készíteni,és tárolni rajta... :D
2017. jún. 30. 16:15
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!Azt hiszem ezt a mobilt tényleg hanyagolom... :D
2017. júl. 3. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!