Miert nem kapcsol be az új telefonom? Sürgős!
Figyelt kérdés
Ez valószínűleg egy hülye kérdés lesz de nem baj. Most kaptam meg az új Homtom ht17 pro-mat, és nem kapcsol be. miért nem? én nagyon nem értek ezekhez. valaki eltudná mondani hogyan kapcsoljam be, vagy mi a baja, mit csináljak? Előre is köszönöm!2017. jún. 29. 12:16
1/12 anonim válasza:
Újat vettél, boltban, szolgáltatónál? Vagy pedig lopottat aluljáróban? Nem mindegy. IMEI szám alapján tartják nyílván, ha ezt érzékelik, akkor zárolják, ezért nem szabad lopottat megvenni.
2/12 A kérdező kommentje:
mi van?? eustock-ról rendeltem, ami úgy tudom egy elég megbízható oldal!! használható válaszokat kérek, kössz
2017. jún. 29. 12:24
3/12 anonim válasza:
Vagy úgy, webáruházból rendelted? Akkor tőlük kérdezd.
4/12 anonim válasza:
Nincs magyar használati utasítás? Próbáld meg jobb oldalon megnyomni, hátha.
5/12 anonim válasza:
Tőlük rendeltem én is a Xiaomi telefonomat, ez egyből bekapcsolt. Írj nekik, hogy hibás.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm. de esetleg valaki tudja mégis mit kéne tennem? vagy ez normális? sokáig töltsem? szedjem szét?
2017. jún. 29. 12:31
7/12 anonim válasza:
Sajnos van ilyen, szolgáltatótól vett mobilt (bontatlan csomagolás) is el kellett vinni a szervízbe, mert rögtön lemerült és más bajai is voltak. Mint kiderült, gyári hibás volt, cserélték.
8/12 anonim válasza:
Próbáld meg töltőre tenni, lehet, hogy teljesen lemerült az akkuja.
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm! most töltöm, remélem sikerül. ha valaki még tud valamit az kérlek írja meg!
2017. jún. 29. 12:35
10/12 anonim válasza:
1. Töltsd fél óráig.
2. Nyomd a bekapcsoló gombot 1 percig.
3. Garanciában javíttasd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!