Megéri előfizetésre okostelefont venni?
mivel, hogy az előfizetés jórész lebeszélhető/le internetezhető és az előfizetéses percdíjak jóval kedvezőbbek a kártyás percdíjaknál, szerintem meg.
Hátránya, hogy az adott szolgáltatóhoz leszel kötve, mert a telefon nem kártyafüggetlen.
Szerintem nem éri meg.
Én a helyedben vennék előfizetéses kártyát,utána meg kártyafüggetlen telefont.
#6 120 ezer a telefon és havi 13 ezer az előfizetés, amiben korlátlan beszélgetés és 2GB net. De 150-ért már megtudom venni függetlenül, úgyhogy szerintem így lesz.
#7 Azért iPhone, mert sokáig kitart. De ha mondasz egy droidosat, ami legalább 3 évig kitart, akkor azt is megnézem
Elvileg megéri, de ez a választott előfizetési csomagtól is függ. Ha függetlenül veszed akkor is kell valamilyen előfizetés vagy feltöltéses kártya.
Egyébként almás telefon se fogja 3 évig bírni, vagy ha igen az 3 év múlva ugyan úgy technikailag elavult lesz mint bármi más. És ott az akku kérdés, na az is 2-2,5 év után kukka. Sok jó droidos készülék van, de sajnos ezek nagy része szintén 100 ezer felett. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!