Miért merült le 100-ról 0-ra a telefonom egy éjszaka alatt?
Lett egy keveset használt Samsung Galaxy Ace 3 telóm.
Tök jó meg minden, csak tegnap feltöltöttem 100%-ra, éjfélig használtam, max 80-ig ment le. Lefeküdtem, felkeltem 7 körül és 0%, de annyira 0, hogy bekapcsolni sem tudtam egyáltalán.
Fel nem fogom, hogy mi történt mert direkt bezártam mindent, tehát gondolom az lehetett, hogy ez a tetves rendszer elkezdte frissíteni az összes ilyen teljesen felesleges sz..rt (google play könyvek, telekom árvfolyamváltó...stb.) és kinyírta a telót.
Az Android rendszer fogyasztott 72%-ot, megnéztem.
Alapból rohadt lassan tölt a teló, tehát 10 percenként 1 százalék, de ez, hogy tök random lemeríti magát kicsit felcseszett, még akkor is, ha nem egy felsőkategória.
Ez egy régi telefon, aminek az akkuja nyilván gyenge már, tehát akkut kell cserélni, vagy telefont.
De ha töltőn tartod és a kijelzőt kikapcsolod, akkor azért nem kéne lemerülnie ilyen szinten.
Próbáld ki egy kölcsön akkuval, ha tudsz kérni valakitől, vagy vegyél újat.
Samsung akku terén nem valami jó. Nekem is volt Samsungom, abban 2 év után úgy meghalt az akku, hogy reggel levettem a töltőről és alig használtam, de munka után hazafelé már lemerült.
A mostani 2 és fél éves LG telóm még mindig 2 napot bír akksival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!