Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert csatlakozik le a telefon...

Miert csatlakozik le a telefonom mindig a wifi-rol es miert nem csatlakozik automatikusan?

Figyelt kérdés

2 eves androidos telefonom az elmult 2 napban allandoan lecsatlakozik az itthoni wifi-rol, manualisan kell ranyomnom a halozat nevere es minden egyes alkalommal be kell irnom a jelszot, ha hasznalni akarom a wifit. Eddig automatikusan kapcsolodott, tehat ha bekapcsoltam a wifit, egybol. Mi lehet a problema? Ujrainditottam a telomat, a routert is, de nem oldodott meg a problema. Szerintem a telefonommal van a baj, merta csaladban mindenki masnak mukodik.

Elnezest az ekezetek hianyaert, angol gepem van!

2017. jún. 27. 21:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Két éves telefon. Nagyjából ennyi idő után kezdenek hülyeségeket csinálni. Esetleg, ha értesz hozzá annyira, hogy rootold, lecseréld a romot, esetleg a kernelt, egy próbát megér. Ha nem értesz hozzá, keress valakit, aki igen, gsm boltokban viszonylag olcsón foglalkoznak vele.
2017. jún. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!