Pbani kérdése:
Valakinek van mostanában pozitív tapasztalata időjárás appal kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Nekem Időjárás Magyarország XL van most jelenleg, de nem vagyok vele megelégedve. Van akinek van bevált, nem szeretnék feleslegesen töltögetni.2017. jún. 27. 11:59
2/4 anonim válasza:
Meteora, az OMSZ hivatalos appja. Adópénzből fejlesztik, akkor már használom is :) sztem teljesen jó.
3/4 anonim válasza:
Időkép
Nagyon jó a widget is, az app is szép, és részletes. Plusz ha észlelő vagy, akkor reklámmentes is, de amúgy sem túl veszélyes.
4/4 A kérdező kommentje:
Időképről jót is rosszat is hallottam, de kipróbálom azt is meg a többit is. Köszönöm, hogy segítettetek. Mindenkinek megy a plusz
2017. jún. 28. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!