Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megeri a T-Mobilak az ikon...

Megeri a T-Mobilak az ikon 200 csomaga szerintetek?

Figyelt kérdés
szal leszurkolok ott 120 at es 1 evig havi 5k-t fizetek . 2p0 perc lebeszelheto 200 ingyen sms + 1 giga mobilnet . Ha nincs wifi belerakom a teloba ... Mivel ugyis sokat beszelenk egesz jonak latom ...
2010. máj. 19. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:

én személy szerint nagyot csalódtam az iPhone-ban, vissza is vittem két hét után.

Nem azt a telefont kaptam kézbe, amit a marketingben reklámoztak.

2010. máj. 20. 00:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt mar iPhoneom a 3G az nagyon tetszett 1 evig volt meg majd valtottam az N97-re. Az iiphone sokkal jobban tetszeet mint ez.
2010. máj. 20. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Tök mind1 egyik csomag sem éri meg, úgy mint a médiamánia, szomorú de ez van
2010. máj. 20. 15:03
 4/4 anonim válasza:
Nekem iPhone 3GS 16 GB-m van fél éve és tökéletesn meg vagyok vele elégedve! Imádom! Várom a 4 et! Hibát minden telóba lehet találni, ha keresünk...
2010. aug. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!