IPhone 7 a Telekomban?
Ez elég érdekes.
Legtöbb helyen az iphone 7-es 32-es 230-240.000 környéke, vagy 220.000 .
Bár az független, nem szolgáltató függő.
ja előfizetéssel.
listaáron 260.000
:D
Húzd csak le a "Részletes kalkuláció" fület.
Kifizetsz a telóra 156 rugót átvételkor, majd két évig fizeted a havi 17 ezres előfizetést.
Ugyan ezért természetesen szolgáltatást is kapsz, de két év alatt a teló árával együtt 564.000,- Ft-ot fogsz a telekomnak adni.
Ha már mindenképpen kéne neked a mobil XL csomag meg havi 4 GB adat, akkor persze megéri behúzni mellé a telót.
Ha azt is két éves részletre vennéd, kábé havi 25 rugó lenne az előfizu meg a teló együtt.
Új előfizetőként mondjuk a teló árából pár havi részletet előre be kell csengetni.
Én frankón azt hittem nem kell szerződés, csak annyi a megkötés hogy telekom-os nem független és úgy 160.000.
Mert egy független iphone 7 amivel az ember azt csinál amit akar 220.000 környéke.
Nekem biztosan nem éri meg, mert alig beszélek telefonon. Nem fogok 13.000 Ft-ot fizetni így korlátlan beszédért.
Egy olyan csomaggal, amit még ki is használnék, és nem is olyan vészes a havidíja (pl Mobil S + 4 GB) akkor 243k lenne a telefon. Annyit meg nem fogok kiadni egy telefonért.
Szóval ez csak akkor éri meg ha egész nap telefonon dumálsz, de már erre is ott van a Viber, Messenger...stb amihez csak mobilnet kell, így ebben az esetben is nagyon mérlegelném a dolgot.
Én aranykártyásként a havi 5500 beszélgetés + 4000 mobilnet (hálózaton belül ingyenes és 4 GB) csomaggal két évre havi 10.000,- Ft-ért tudtam kihozni az S8 plust. Így is összesen 240 rugó, vagyis tulajdonképpen kb. 45 eFt kedvezményt adtak.
Persze az előfizetésre így is beszednek tőlem még 228 rugót a két év alatt, szóval nem jártak éppen pórul. De én ezt a csomagot ki is használom, szóval nem rinyálhatok.
Majdnem mindegyik gsm boltban 171 ezernél kezdődik az iphone 7, függetlenül és azokon is él az apple garancia.
Nem érdemes szolgáltatónál venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!