Hogy jelentkezzek ki messengerből?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy az egyik barátom bejelentkezett az iphonemon a messengerbe de nem tudok kijelentkezni onnan ráadásul ő se tud mert a bolond mindenkit bejelöl meg ott csajozik és a facebook letiltotta... ha törlöm a messengert ugye az se jó az iphonenál mert az icloudból tölto le ahol tárolva vannak az adatok2017. jún. 25. 18:01
1/6 anonim válasza:
Heó!
Nem tudom hanyas androidod van, de szerintem a legtöbbnék így kell:
Beállítások -> fiókok -> messenger -> három pont a sarokba -> fiók törlése
2/6 A kérdező kommentje:
Írtam hogy ios, iphone 7
2017. jún. 29. 17:42
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Az alkalmazásoknál adatok törlése,majd leállítás.
4/6 anonim válasza:
Sehogy. Tudtommal nem lehet kijelentkezni belőle. A nagytestvér mindent tudni akar.
Vagy törlöd, és nem lesz, vagy bejelentkezel egy másik fiókkal, akkor a régit kilépteti. Ezt a beállításaiban megtalálod.
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Beállításoknál alkalmazások között megkeresed, adatok törlése, majd leállítás és ennyi.
6/6 A kérdező kommentje:
Írd le ugyanazt a hülyeséget még 46szor
2017. szept. 15. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!