Szeretnék venni egy új telefont! Jelenleg egy iphone 3gs telefonom van, ami valljuk be, "vér ciki" és "ódivatú". Nem vagyok rossz anyagi helyzetben, mert szerény véleményem szerint bármely drága telefont meg tudnék venni. Milyen telefont válasszak?
Milyen telefont válasszak?Samsung J7-et nézegettem eddig.
Nem szeretnék se iphone-t,samsungot sem (csak azt az egyet amit leírtam),sem sony-t.
Milyen más telefonmárkát érdemes még nézegetnem?
Aki olyasmiket szeretne írni,mint például:
"Nem ódivatú a telefon amid van,ne becsméreld le" az kérem mellőzze ezeket,mivel nem vagyok megelégedve a teljesítményével.
#8 - a xiaomi jó persze, valoszinüleg jobb mint a samszung vagy htc vagy egyéb xar, de még mindig nem lehet összehasonlitani egy iphone-al. A kérdező láttam nem érti mi az az icloud meg imessage és mire alapszik az iphone több lényeges funkciója, azért mondtam hogy akkor ennyi észhez akkor persze hogy jó a xiaomi. Android és android között nincs sok különbség, mármint szoftveresen. Hardwareben persze van némi eltérés, de az sem olyan sok manapság az azonos árú készülékek között.
Az iOS és az Android közötti különbséget igazából csak az érti meg aki használta mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!