Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7 home button nem...

IPhone 7 home button nem reagál vízálló tokban?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy vízálló tokot az iPhone 7 készülékemhez a nyaralás előtt. A napokban teszteltem, de amikor belehelyeztem a telefonomat, a home button nem reagált. Hiába nyomkodtam, semmi nem történt. Másképpen pedig nem tudom felébreszteni, mert a tok miatt nem férek hozzá a többi gombhoz. Megpróbáltam egy iPhone 6-al is, amivel tökéletesen működött, hiszen az reagál a home button megnyomására.

Hogyan lehetne bekapcsolni/használni a telefont a tokon keresztül?

2017. jún. 23. 11:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Rendesen van rátéve??a csavarokat jól megszólítottad?
2017. jún. 23. 11:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Rendesen van rátéve, és biztos hogy a home button-al van "baj", mert a kesztyűmet sem szokta érzékelni.
2017. jún. 23. 11:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Mert a 7-es szériában nem fizikai Home gomb van.
2017. jún. 23. 12:09
 4/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy miért nem, de a kérdés az, hogy hogy lehet megoldani a problémát.
2017. jún. 23. 12:18
 5/15 Wadmalac ***** válasza:
Hallod-e, nincs bekapcsolva az ujjlenyomat-zár?
2017. jún. 23. 13:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Micsoda?
2017. jún. 23. 13:20
 7/15 Wadmalac ***** válasza:

A home gomb az ujjlenyomat-olvasó is, nem?

Ha az be van állítva, sem tokon át, sem kesztyűben nem fogod feloldani.

A sima kapacitív érzékelésnek működnie kéne tokon át is (hacsak nem nagyon vacak tok), de az ujjlenyomat-olvasásnak nem.

2017. jún. 23. 13:25
 8/15 Wadmalac ***** válasza:

Ha ujjlenyomat zár nélkül sem működik, akkor megteheted elvileg a következőt. Legalábbis a régebbi Iphone-okban volt iylen funkció, gondolom nem szűnt meg, legfeljebb kicsit átnevezték.

Beállítások > Általános > Hozzáférhetőség > Assistive Touch

Ez rak egy virtuális home gombot a kijelző aljára.

2017. jún. 23. 13:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Assistive Touch-ot már raktam rá, de a probléma az, hogy a telefon kijelzője teljesen sötét (le van zárva), amikor a tokban van, és nem tudom bekapcsolni, mert a home button nem érzékeli az ujjamat. Nekem az Assistive Touch nem segített ebben, legalábbis nem jöttem rá, hogy hogyan tudna.
2017. jún. 23. 13:58
 10/15 Wadmalac ***** válasza:

Ahhá.

Tudnál esetleg képet, oldalt linkelni, meilyk fajta tok?

Hátha jön ötlet.

2017. jún. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!